Génius - Kellerman, Jesse, 1978- (Knižní klub, 2010)
Ethan Muller, mladý newyorský obchodník se současným uměním, narazí na svou životní příležitost. V rozpadajícím se činžáku se ztratil nájemník jménem Victor Cracke a zanechal po sobě množství originálních kreseb, Ethan sice část z nich úspěšně prodá, ale vzápětí s ním chce mluvit policie. Geniální malíř Victor Cracke má totiž více než podezřelou minulost a zdá se, že jeho obrazy nejsou jenom uměním. Stávají se spíše důkazem – důkazem zločinu...