Misterioso - Dahl, Arne, 1963- (Švédský thriller, 2013)
Detektivní thriller o stockholmských vyšetřovatelích Kerstin Holmové a Paulu Hjelmovi. Vyšetřují vraždu tří obchodníků, kteří byli po pečlivém rituálu popraveni dvěma výstřely do hlavy z bezprostřední blízkosti...