Jsme přece sestry - Gesthuysen, Anne, 1969- (Host, 2014)
Tři sestry, tři životy, tři lásky - a portrét celého století. Anne Gesthuysenová napsala strhující knihu o svých úchvatných pratetách, které byly nuceny čelit předsudkům své doby.