Peří v průvanu - Pospíšilová, Jarmila, 1965- (MOBA, 2011)
Irena Podhorná je pozvaná na velkolepou oslavu, kterou na své chalupě pořádají manželé Karasovi. Slaví dvacáté výročí svatby a současně i patnáct let existence jejich firmy. Všechno je okázalé, mezi pozvanými je řada úspěšných a vlivných lidí. Irena sama to dotáhla daleko, přesto cítí, že jí něco chybí, nemá rodinu, překročila čtyřicítku a začíná tušit, že některé věci už mít prostě nebude. Kamarádka Věra Karasová se naproti tomu tváří šťastně, její život vypadá dokonale, ale během oslav Irena zjišťuje, že věci nejsou takové, jak na první pohled vypadají...