Hrana touhy - Berlin, Eve (Ikar, 2013)
Zkušený sexuální dominant Dante di Matteo poznal Karu Crawfordovou ještě na střední škole. Nikdy by ho však nenapadlo, že když se po dvanácti letech znovu střetnou, její nejtemnější fantazie budou stejné jako ty jeho. I Kara je překvapená – nečeká, že by našla muže, který ji dokáže sexuálně uspokojit, jenomže potom prožije jednu z nejneuvěřitelnějších nocí svého života.