Divočina : skutečný příběh o nezlomnosti a hledání sebe sama : pěšky 1770 kilometrů z Mohavské pouště až k mostu bohů - Strayed, Cheryl, 1968- (Ikar, 2013)
Autobiografický příběh ženy, která se po traumatických událostech rozhodne vyrazit na 1000 mil dlouhou pěší pouť po celém americkém pobřeží. Během cesty zažívá nejrůznější emoce: odhodlání, hněv, beznaděj, ale nakonec katarzi a naplnění.