Sociální dovednosti ve škole - Gillernová, Ilona, 1955- (Pedagogika (Grada), 2012)
Sociální svět školy je zajímavý, dynamický a poskytuje řadu možností pro rozvíjení sociálních dovedností žáků. Kniha nabízí teoreticko-aplikační východiska a zároveň konkrétní postupy, jak příznivě ovlivnit sociální dovednostI žáků i učitelů.