Mí přátelé, mé lásky - Lévy, Marc, 1961- (Albatros Plus, 2007)
Další bestseller francouzského autora se tentokrát odehrává v Londýně, kam se shodou různých okolností a životních zvratů sestěhují dva francouzští "single" otcové kolem třicítky se svými dětmi. Mají dvě zásady: nikdy je nesvěří chůvám a nikdy si nepozvou domů žádnou přítelkyni. Jak to však bývá, životní realita je daleko pestřejší...