Stále nezvěstná - Stevens, Chevy (Knižní klub, 2011)
Annie rekapituluje při terapeutických sezeních u psychiatričky svůj pohnutý životní příběh: příběh ženy unesené neznámým mužem, měsíce uvězněné v horské chatě, znásilňované, ponižované a podrobované nejnesmyslnějším pravidlům. A vystavené i nejhorší ztrátě, která ji mohla potkat Přesto se dokázala svému vězniteli vzepřít a utéct. Jenže návrat do normálního života není vůbec jednoduchý.