Pacient číslo jedna - Goldberg, Leonard S., 1936- (Knižní klub, 2012)
V Los Angeles probíhá schůzka amerického a ruského prezidenta, setkání státníků tradičně doprovází série slavnostních obědů a večeří. Na ruské recepci se podává výborný kaviár, nikdo z hostů – včetně obou vládců světových mocností – ale netuší, že společně s ním polyká i nebezpečný toxin…