Všechny vůně Afriky - Beranová, Zuzana, 1971- (Beletrie (Jota), 2013)
Tereza se do Afriky vydala za poklidnou úřednickou prací na českém konzulátě v Keni. Jenže to by nebyla Afrika, aby jí nepřičarovala pár českých turistů v nesnázích, jejichž dramatické osudy Terezu okamžitě pohltily.