S láskou lvice : jak jsem se stala ženou samburského válečníka - Hachfeld-Tapukai, Christina (Ikar, 2007)
Christinu Hachfeldovou Afrika fascinovala už od dětství. Jejím naivním přáním bylo stát se "sestrou misionářkou v Kongu". Po dlouhých letech šťastného manželství, které skončilo tragickou smrtí jejího muže, si Christina v druhé polovině života splnila svůj sen a poprvé odjela do Afriky. Netušila, že tahle cesta radikálně změní její život. Christina se zamilovala do krásného válečníka Samburů a posléze se stala jeho ženou...