Komisař Vrťapka : sebrané spisy 2 - Morkes, Petr, 1973- (Mladá fronta, 2009)
A je to tady! Komisař Vrťapka se rozhodl zveřejnit druhý díl svých sebraných spisů, kde seznamuje čtenáře se svými nejzajímavějšími případy. V knize se objeví nejenom záhady, které vycházely na pokračování v časopise Mateřídouška, ale také zbrusu nové, dosud nepublikované texty! Podaří se i vám vyřešit všechny případy?