Škola lásky - Cartland, Barbara, 1901-2000 (Baronetka, 2008)
Hrabě z Caristonu přišel o všechny peníze, již prodal vše, co mělo nějakou cenu, a zoufale hledá pomoc nejen pro sebe, ale zejména pro ty, kdo jsou na něm závislí. Na radu přítele se obrací na pana Randona, jenž před nedávnem zbohatl v Americe. Nachází však velice nemocného, umírajícího člověka, jenž mu předloží neskutečnou nabídku. Pokud se zítra ožení s jeho dcerou Kristinou, obdrží značnou sumu peněz.