Mrakodrapy - Míková, Marka, 1959- (Argo, 2012)
Mrakodrapy jsou podivuhodné domy, ční až do mraků, a mají tolik pater a tolik místností a žije v nich taková spousta lidí. To by bylo, aby se v nich neděly věci, jaké by se v mrňavém domečku sotva mohly stát. Takže vstupte dovnitř a zažijte báječná dobrodružství s hrdiny téhle knížky: Emou, Luckou a jedním ztraceným chlapečkem.