Doktor Proktor a vana času - Nesbo, Jo, 1960- (Jota, 2012)
Po úspěšném otestování prdicího prášku doktora Proktora se na světlo boží vyklube další nepatentovaný vynález - vana a mýdlo času. Líza s Bulíkem se o nich postupně dozvědí díky záhadné pohlednici, kterou jim Proktor poslal z Francie roku 1888! A protože přátelé se ve štychu nenechávají, vydávají se za ním.