Cesta sněžných ptáků - Lyndon, Robert (Euromedia Group-Knižní klub, 2012)
Výprava dobrodruhů se vydává na cestu za bílými sokoly, kteří mají posloužit jako výkupné za zajatého normanského rytíře, drženého v Konstantinopoli. Může být propuštěn za tyto zcela neobyčejné dravé ptáky...