Nutkání - Coulter, Catherine, 1942- (Baronetka, 2011)
Úspěšná novinářka Rafaella Hollandová při čtení deníku své těžce zraněné matky zjišťuje, že jejím skutečným otcem je bohatý a mocný obchodník se zbraněmi Dominick Giovanni, který řídí obchody ze soukromého karibského ostrova. Rozhodne se mu pomstít za to, že svedl a opustil její matku...