Císařova hrobka - Berry, Steve, 1955- (Domino, 2011)
Hrobka prvního čínského císaře, střežená podzemní terakotovou armádou, byla po více než dva tisíce let skryta lidským zrakům. A přestože je v dnešní době považována za jedno z největších archeologických nalezišť světa, čínská vláda do ní stále odpírá plný přístup. Proč?