Novicka - Jackson, Lisa (Domino, 2013)
Před vlastní minulostí člověka neuchrání ani klášterní zdi. Ten hrůzný výjev v klášteře svaté Markéty šokuje i zkušené detektivy: novicka, sestra Camille, leží brutálně uškrcená na podlaze. Valerie Houstonová je tragickou smrtí své sestry zdrcena a nemůže se zbavit dojmu, že policie nevěnuje vyšetřování vraždy dostatečnou pozornost, a tak se do pátrání pustí sama.