Komisař Vrťapka : sebrané spisy I - Etrychová, Pavla, 1976- (Mladá fronta, 2007)
Jednička mezi detektivy, psí komisař Vrťapka, je postrachem všech padouchů a lapků. V knize čtenáři najdou přes třicet jeho případů, ale odhalit pachatele musejí sami na základě daných indicií.