Úspěšný dialog - Dupuy, Ernest, 1928- (Portál, 2002)
Přehledná publikace popisuje, jak by měl člověk přizpůsobit své chování, když se setkává s těžkostmi při dialogu s druhými lidmi, jak si utvořit určitý odstup od sebe samého i od partnera v dialogu, jak brát názory partnera v úvahu i jak mu oponovat, jak pomocí dialogu vytvářet s druhými lidmi vztahy založené na oboustranném respektu.