Příběhy ve znamení touhy - Frühlingová, Iva, 1982- (Mladá fronta, 2012)
Patnáct slavných českých a slovenských osobností připravilo ve spolupráci s francouzskou kávou Carte Noire unikátní projekt, v rámci kterého se zamýšleli nad slovem touha. V povídkové sbírce najdete příběhy Jaroslava Rudiše, Haliny Pawlowské, Marka Šindelky, Kláry Mandausové, Tomáše Hanáka, Kateřiny Janouchové, Sáry Saudkové, Ivy Frühlingové, Tamary Heribanové, Evy Urbaníkové, Jozefa Heribana, Kristiny Farkašové, Jozefa Banáše, Olgy Feldekové a Michala Hvoreckého. Texty doprovázejí fotografie Sáry Saudkové.