Služby veřejných knihoven : směrnice IFLA - Koontz, Christie, 1949-; Gubbin, Barbara (Národní knihovna České republiky - Knihovnický institut, 2012)
Překlad druhého vydání celkově přepracované publikace IFLA Public Library Service - Směrnice pro služby veřejných knihoven. Českou verzi, k jejímuž publikování jsme dostali souhlas od vedení IFLA, jsme pro větší využitelnost v našem prostředí, doplnili texty knihovnických zákonů z České republiky a ze Slovenské republiky, stejně jako národními verzemi standardů pro veřejné knihovny.