Osudová setkání - Hanibal, Jiří, 1929- (Knižní klub, 2012)
Autor provází svého hrdinu Arna od útlého mládí přes studia, profesní život lékaře a odchod do vrcholné politiky. Stranou nezůstávají jeho lásky, osobní vztahy, přátelství, manželství, nevěry ani rozchody.