Vzpoura v ZOO - Šulcová, Marie, 1973- (Knižní klub, 2012)
Dvanáct moderních pohádek pro menší děti pojednává o drobných příhodách z každodenního života, obohacených prvkem nadpřirozena. Hrdiny jsou děti, dospělí, zvířata i strašidla v půvabných, často nečekaných, ale vždy laskavých setkáních.