Ďáblova kolonie - Rollins, James, 1961- (BB/art, 2012)
Sigma Force tahá za nitky amerických dějin. Rollinsův román se odvažuje odpovědět na znepokojující otázku týkající se samotných kořenů Ameriky: "Mohlo založení Spojených států stát na hluboké lži?" Šokující pravda je ukrytá v rozvalinách ztracených v čase a odsouzených k zapomnění, na místě známém jako Ďáblova kolonie.