Svědkyně ohně - Kepler, Lars (Krimiromán, 2012)
Flora Hansenová se živí jako médium. Již celou řadu let přesvědčuje své okolí, že umí komunikovat s mrtvými. Jednoho letního večera sleduje zprávy a zaujme ji děsivá vražda, která se stala v ústavu pro psychicky narušené dívky. Flora se rozhodne, že zavolá na policii a oznámí, že kontaktovala ducha mrtvé dívky a může pomoci s případem.