Bratři, sestry a jiná neštěstí - Molcarová, Václava, 1969- (MOBA, 2012)
Marie, Blanka, Tom a Adam. Přátelé, sourozenci, milenci. Čtyři navzájem propletené osudy. Návrat ztracené sestry rozvíří poklidnou hladinu jejich životů a po letech vytáhne na světlo dávné křivdy i stará přátelství. Nalézt znovu vztah jeden k druhému je cesta plná překážek a bolestných vzpomínek, ale i lásky a humorných situací...