Každý den, každou hodinu : román - Dragnić, Nataša, 1965- (Mladá fronta, 2012)
Už je to šestnáct let, co se Dora a Luka viděli naposledy, přestože jako děti bývali nerozlučitelní: vyrůstali spolu v malém chorvatském rybářském městečku a na tajném místě skalnaté zátoky snívali společné sny - pak se však náhle Dora s rodiči musela přestěhovat do Francie a Luka zůstal sám. Teď jim je přes dvacet a nečekaně se setkají v Paříži. Je jasné, že k sobě stále patří. Život s nimi má ale jiné plány...