Když Aleš nosí moji sukni, aneb, Třiasedmdesát mých stříbrných blogů - Fuchsová, Irena, 1950- (Beskydy, 2012)
Kniha přináší dlouhou řadu rozmanitých pohledů na život, na muže, ženy, děti, na lásku, na stáří, na vraždy, na manželství, na dojíždění, na herce, novináře, politiky, na otce a dcery, na rozvedené muže a jejich děti atd.