Mánie - Larsen, Craig, 1968- (Knižní klub, 2012)
Americký Seattle je zasažen sérií hrůzných vražd a stopy vedou mezi bezdomovce, přespávající v městském útulku. Šílený, smyslů zbavený útočník vládne nebývalou silou a ještě větší brutalitou, takže výsledky jeho řádění zaskočí i otrlé policisty, nebo novináře. Právě k nim patří fotoreportér Nick Wilder, muž, který v jediném okamžiku zjistí, že žije úplně jiný život, než si myslel...