Skandál - Bagshawe, Tilly (BB/art, 2011)
Sasha Millerová studuje na univerzitě v Cambridge, splnil se jí sen! Poté, co podlehne svůdnému profesoru Theu Dexterovi, odchází po skandálu zlomená, ponížená a zhrzená. Odjede do USA, aby si dala život do pořádku. O několik let později se vynoří z ekonomické fakulty Harvardu s odhodláním slavného profesora zničit. Ten mezitím nahradí dlouho podváděnou manželku Theresu mladším modelem. Sasha ji vyhledá a obě začnou plánovat, jak se pomstít člověku, který jim způsobil tolik trápení. Obě jsou rozhodnuté dosáhnout toho, aby Dexter litoval chvíle, kdy se jim zapletl do života.