Kam jedeme, tati? - Fournier, Jean-Louis (Computer Press, 2009)
Autor Jean-Louis Fournier napsal s nadhledem a cynickým humorem hořký příběh svých dvou těžce tělesně i duševně postižených synů. Vzpomínky a příhody, často popisované jen na několika řádcích a vždy s brilantní pointou, téměř vždy zamrazí v zádech. Kniha dojme každého, kdo má vlastní děti nebo zkušenosti s handikepovanými.