Borůvky : muži jsou skvělý doplněk - Nesvadbová, Barbara, 1975- (Deus, 2011)
Kniha známé české autorky Barbary Nesvadbové s názvem BORŮVKY volně navazuje na její předcházející knihu fejetonů Brusinky. I v této knize autorka zůstává věrná svému oblíbenému námětu, kterým jsou vztahy žen a mužů. Její postoj jasně naznačuje už podtitul publikace: „Muži jsou skvělý doplněk“. Vztah autorky k mužům pak vystihují názvy jednotlivých kapitol, z nichž uvádíme například: Nenávidím sex, Zachraňte muže, Podzim je čas rozvodů, Řekni mi pravdu, To je moje a další.