Poník na výletě. - Bachner, Anne (Klára a Drobeček, 2007)
Když Klára a její kamarádi zabloudí na výletě, je to právě poník Drobeček, kdo jim pomůže najít cestu z lesa. Čtyři dny společně putují na velké velikonoční vyjížďce...