Šest podezřelých - Swarup, Vikas, 1963- (Ikar, 2011)
Měl to být bombastický večírek pro ty nejbohatší a nejvlivnější z celé Indie. Vicky Ráj, syn ministra vnitra, byl právě zproštěn obvinění z vraždy. Co na tom, že všichni vědí, že ve skutečnosti vraždil, a nikoliv poprvé? Moc a intriky měly větší váhu než vratká spravedlnost. A tak Vicky oslavuje… – dokud ho přesně o půlnoci v jeho luxusní rezidenci někdo nezastřelí. Zbraň, která mohla vypálit smrtící kulku, se najde u šestice hostů. Který z šesti podezřelých se rozhodl vzít právo do vlastních rukou?