Velcí mudrci starého Egypta - Jacq, Christian, 1947- (Domino, 2008)
Pro čtenáře, který chce kromě jmen slavných vládců nebo vojenských výprav poznat blíže také duchovní život starých Egypťanů a jejich mravní zásady, se tato kniha bezesporu stane nedocenitelným pramenem poznání a inspirace.