101 strategií jak se nezbláznit v šíleném světě - Lazarus, Arnold A. (Portál, 2004)
Autoři předkládají mnoho užitečných informací, pomocí nichž si vytvoříte základní přehled v oblasti duševního rozvoje a zdraví. Kniha bude užitečná jak čtenářům, kteří již trpí duševní nepohodou, tak i těm, kdo usilijí o kultivaci svého duševního života.