Ve víru lásky - Cartland, Barbara (Baronetka, 2010)
Krásná lady Valeria Nethertonová má doprovázet otce, který přijal pozvání vévody de Laparde k návštěvě jeho zámku. Otec se však výletu na jachtě do Biarritzu nemůže zúčastnit a jeho místo zaujme zbrklý Valeriin nevlastní bratr Tomy. Mladík je natolik v zajetí touhy spatřit odvážný kankán, že přesvědčí Valerii, aby se vydávala za ženu pochybné pověsti a navštívila s ním Moulin de la Mer v Biarritzu. Tím ji zaplete do řady nerozvážných činů, v nichž dívka nakonec ztratí srdce pro fascinujícího hraběte de Savin.