Společenství stínů - Newman, Ruth (Domino, 2010)
Hlavní hrdinka knihy sleduje stopy vedoucí z Miami na Sicílii a každým okamžikem v ní sílí vědomí, že o muži, jehož považovala za svou životní lásku a strávila po jeho boku dva nádherné roky, věděla proklatě málo. Vlastně skoro nic. Byl Charlie zavražděn? Bylo jejich manželství skutečně tak bezproblémové, jak jí utkvělo ve vzpomínkách? A jestliže už Kate nemá komu věřit, může se spolehnout alespoň sama na sebe, anebo ji dostihne vlastní tajemná minulost?